Wednesday, April 1, 2009

MTQ 2009: Us. Bashir Auni & Fatin Syafikah Keluar Sinar Harian Edisi Utara

Gambar keratan Akhbar SINAR HARIAN Edisi Utara pada 31.3.2009 - Kanan sekali: Ustaz Bashir Auni Bin Md. Akhir (Guru j-QAF SK Padang Matsirat) dan Fatin Syafikah (depan kanan) bersama Johan Tilawah Al-Quran Lelaki dan guru pengiring.


Panitia Pendidikan Islam SK Padang Matsirat merakamkan ucapan Tahniah kepada:


1. Fatin Syafikah Binti Azli - kerana telah dinobatkan sebagai Johan Tilawah Al-Quran (Perempuan) Kategori Sekolah Rendah Daerah Langkawi dalam MTQ 2009.


2. Mohammad Syazwan Zakwan Bin Azahar - kerana telah dinobatkan sebagai Naib Johan Hafazan (Lelaki) Kategori Sekolah Rendah Daerah Langkawi dalam MTQ 2009.


Juga tahniah kepada para peserta lain yang telah mengambil bahagian menjayakan MTQ Peringkat Daerah Langkawi 2009.
Walaupun SK Padang matsirat hanya memenangi 2 acara sahaja yang dipertandingkan, namun pencapaian dan persembahan adalah memberangsangkan.
Tahniah kepada Us. Lukman Hassan selaku Ketuan Panitia Pendidikan SK Padang Matsirat, Langkawi dan seluruh jentera Panitia, Pn. Nor Asiah (Guru Muzik), En. Suhaimi dll yang telah menyumbang tenaga melatih para peserta.
Sekian.


1 comment:

Alfian_Troxion said...

assalaam aleykom WBT

ternampak nama Bashir Auni. Kawan saya masa darjah 1 dan 2... (rasanya sampai 2) sebelum beliau berpindah ke Kedah.

Kalau ingat lagi, ni Alfian. buleh google facebook Alfian Abdul Halin :) Dulu mmg confirm darjah 1 sama. hehehe. anywayz... saja nak ucap salam. buleh add FBook kalau ada :)

BTW... ni Bashir la kan? Yg ada abang kembar Husni dan Husaini ka apa tak tau nama. :D

SAlaam

Alfian